Om Åhus Seaside

Om Åhus Seaside

BryggaÅhus Seaside ligger vid Täppetstranden i charmiga Åhus. Alldeles utanför hotellet, som är placerat direkt på den vackra finkorniga sandstranden, finns en lång härlig badbrygga och vattnet är långgrunt och barnvänligt. Det finns härliga möjligheter till promenader/motion längs strandpromenaden eller i skogen alldeles i närheten. Åhus mysiga hamn och medeltida stadskärna och torg finns på promenadavstånd ca 3 km bort. Naturreservatet Äspet och Kristianstads golfklubb ligger ca 5-10 minuters bilresa från hotellet.

På Åhus Seaside finns möjligheter till boende både på hotellet och Bed & Breakfast. Hotellet är beläget direkt på sandstranden, Bed & Breakfastrummen ligger med strandnära läge i anknytning till reception och lounge. Alla rum på Åhus Seaside har TV och eget badrum med dusch och tillgång till egen parkeringsplats. De flesta av rummen har en balkong eller terrass. Varje morgon serveras vår populära frukostbuffé. På hela Seasideområdet erbjuds gratis WiFi.

På hotellet finns en ny restaurang – ”Garden”, invigning påsken 2019. Restaurangen ligger alldeles i anslutning till receptionsbyggnaden, omgiven av majestätiska tallar och med havet bara ett stenkast bort. Här kan du njuta av en härlig lunchmeny, sitta ner med vännerna på uteserveringen och njuta av en härlig sommardrink eller välja mellan våra goda rätter i á la cartemenyn. Restaurangen har öppet året runt. Håll utkik för olika temakvällar och glöm inte bort att vara ute i god tid för att boka julbordet i december!

Om-AhusI anslutning till receptionen finns Seaside Café och Bar. Här kan du beställa olika drycker, fika eller enklare rätter från vår barmeny och slå dig ner och njuta i vår trivsamma lounge med badhotellkänsla.

På Åhus Seaside finns dessutom frisör, möjligheter till yoga och funktionell träning samt massage och hudvård. Boka gärna i god tid innan ditt besök hos oss! I direkt anknytning till Seasideområdet finns utomhuspool som är uppvärmd och tillgänglig under sommarsäsongen.