/ /

Harmonisk oas med härlig havsutsikt

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne
Seaside SPA

Känn hur kroppen mjukas upp och slappnar av efter det varma badet samtidigt som du sippar på en kall drink i relaxavdelningen med utsikt över havet. I Seasides Spa är det du som bestämmer tempot, här möter naturens lugn en känsla av lyx och skapar en harmonisk oas – bara ett stenkast från havet.

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Det är lätt att komma ner i varv i vårt exklusiva spa. Här finns allt du behöver för att släppa omvärlden en stund och verkligen fokusera på ditt välbefinnande. Njut av det varma vattnet i något av våra relaxbad, unna dig en härlig behandling eller ta ett dopp i havet (eller varför inte i vår isvak) och höj sedan temperaturen i bastun.

Harmoniskt och personligt

Seaside Spa är inspirerat av naturen, dess lugn och stärkande funktion. Inredningen med naturnära material i lugna, harmoniska färger ger spaet en exklusiv känsla. Kom ner i varv och känn dig som hemma. Avdelningen är intim och personlig, så du ska kunna njuta vår facilitet i din egen takt – alltid med vår service nära till hands.

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Fånga dagen, i din takt

Njut av en heldag (9–16) eller en härlig kväll (18–23) i vår harmoniska oas med relaxavdelning, gym och servering av enklare mat och dryck. Självklart med Åhus bästa havsutsikt, alldeles vid Täppetstranden.

Kom ner i varv eller ladda batterierna i våra relax- och massagepooler. Känn dig levande i vår isvak och värm dig i våra bastur. Beställ något gott att äta och låt dig sen vaggas med av vågorna utanför. Slappna av eller samla ny energi, i din takt.

Boka dagspa eller kvällsspa – Klicka här
Boka hotell- och spapaket – Klicka här
Våra behandlingar (pdf) – Klicka här
Spameny Höst (pdf) – Klicka här
Vi har 16-årsgräns i vårt spa.

Seaside SPA erbjuder

 • Djup relaxpool med sittbänkar (31 grader C)
 • Grund relaxpool med liggbänkar (38 grader C) med havsutsikt
 • Två stora massagepooler utomhus (38 grader C) med havsutsikt
 • Isvak (kall!)
 • Torrbastu med havsutsikt
 • Ångbastu
 • Arombastu
 • Infrabastu
 • Relaxavdelning med kamin och havsutsikt. Servering av enklare maträtter och dryck
 • Gym och träningslokal
 • Behandlingsrum för bl.a. massage och ansiktsbehandlingar
 • Omklädningsrum
 • SPA-trädgård vid stranden med solstolar och lounge-del. Servering av enklare maträtter och dryck (sommarsäsong)

Behandlingar

Hos oss får du säkra och trygga behandlingar. Vi är auktoriserade hudterapeuter och anslutna till SHR Certifierade Massörer. Hjärtligt välkommen att boka din behandling på telefon 044-28 93 20

Se våra behandlingar (pdf)

Klassisk massage
En djupgående muskelmassage som löser upp spänningar och samtidigt ger en behaglig avkoppling. Denna massage gäller som friskvård.

25 min / 565 kr
40 min / 685 kr
70 min / 980 kr

Klippkort:
5-kort
25 min / 2680 kr
40 min / 3250 kr
70 min / 4650 kr

10-kort
25 min / 5085 kr
40 min / 6165 kr
70 min / 8820 kr

15-kort
25 min / 7200 kr
40 min / 8730 kr

Duo massage
Upplev en härlig rygg/halvkroppsmassage tillsammans.

25 min / 1130 kr (par)
50 min / 1690 kr (par)

Nordisk stenmassage med eterisk olja
I denna djupt avslappnande stenmassage behandlingen når du ett stadium av total avkoppling där kroppen får möjlighet att läka sig själv. Värme, stenar, upprepande rörelser och aktiva aromaoljor guidar din kropp till rätt sinnestämning. I 80 min ingår även en scrub.

50 min / 850 kr
80 min / 1375 kr

Signaturbehandling Seaside Anti-Stress med Lavendel eller Neroli
Ta ett djupt andetag och njut av denna lugnande behandling. Du startar med en stärkande saltskrubb följd av en avslappnande helkroppsmassage med varm ekologisk olja, där vi även masserar med varma stenar. En skön hårbotten och fotmassage avslutar behandlingen.

80 min / 1395 kr

Havets detoxkur med spirulina
Upplev denna intensiva kroppsbehandling. Utformad för att förfina och öka hudens fasthet, medverka till utrensning och energi. Du packas in i äkta spirulina alger och masseras med uppstramande ingefärs-
serum och mineralkräm. Här ingår även en vårdande ansiktskur med härlig ansiktsmassage.

80 min / 1650 kr

Moor Mud lerinpackning med mineraler
Kroppen packas in i 100 % naturlig lera med 35 % mineraler som hjälper dina muskler och leder att slappna av. När du ligger inpackad tar vi hand om ditt ansikte med härlig rengöring och massage. Vi avslutar behandlingen med varm massageapplikation i mineralrik kräm och Grape/Svartpepparolja.

50 min / 985 kr

Botanical Crush med havssalt
Skräddarsy din saltscrub med ditt val av ekologisk olja efter ditt behov. Välj mellan Lavendel, Neroli,  Ingefära och Svartpeppar/Grape. Kroppen scrubbas och därefter följer en härlig massage med fokus på dina önskningar.

50 min / 895 kr

Klassisk fotvård
Fotbad, klippning/slipning av naglar, borttagning av förhårdnader/liktorn-massage och lackning. Denna behandling gäller som friskvård.

50 min / 650 kr

Pedikyr
Fotbad, klippning/slipning, rensning av nagel och lackning.

25 min / 460 kr
Liktorn/nageltrång / 350 kr

Fotkur de luxe
En vårdande fotbehandling som är bra för torra och trötta fötter. Fötterna skrubbas med havssalt och eucalyptus som följs av ett uppfriskande fotbad. Därefter följer en skön fotmassage och inpackning.  Under tiden som inpackningen verkar njuter du av en hårbottensmassage.

50 min / 795 kr

Spa-fot extra allt
För dig som verkligen vill ha en riktigt grundlig och lyxig behandling. Man gör allt som man gör i en klassisk fotvård och därefter skrubbas fötterna i havssalt och packas in för en mer djupgående effekt. Behandlingen avslutas med en skön fot/benmassage och lackning.

80 min / 1295 kr

Vax hela ben inkl bikinilinje
75 min / 875 kr

Vax halva ben inkl. bikinilinje
40 min / 720 kr

Vax halva ben
25 min / 510 kr

Armhålor
20 min / 370 kr
I samband med annan vaxbehandling / 250 kr

Bikini
20 min / 390 kr

Vax ansikte
25 min / 450 kr

Vax överläpp/haka
20 min / 370 kr

Frans och brynfärg inkl. formning av bryn.
Avslutas med vårdande ögoncreme.
40 min / 460 kr
I samband med ansiktsbehandling / 350 kr

Brynfärgning inkl. formning av bryn.
Avslutas med vårdande ögoncreme.
25 min / 390 kr
I samband med ansiktsbehandling / 300 kr

Formning av bryn.
Avslutas med vårdande ögoncreme.
15 min / 310 kr

I våra resultatsinriktade ansiktsbehandlingar jobbar vi med det professionella hudvårdsmärket Dermalogica. Varje behandling inleds med face mapping/hudanalys där vi därefter lägger upp en behandling som skräddarsys efter behandlingens längd och ditt behov.

25 min / 585 kr
45 min / 795 kr
Djuprengöring tonår / 670 kr
60 min / 990 kr

Åhus Seaside Ultimat
I denna grundliga behandling ingår face mapping/hudanalys, kemisk peel, portömning, frans och brynfärg inkl. formning av bryn, lång ansiktsmassage med akupressur, inslussning av serum, mask, special mask för hals och dekolletage. Behandlingen avslutas med anpassad creme.

90 min / 1495 kr

Pro Power Peel
Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling kan anpassas efter olika hudtillstånd och är bland annat mycket effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst.

30 min / 700 kr
60 min / 1400 k
Kemisk peeling specifikt för ögonområdet.

Pro Eye Flash
Reducera mörka ringar och släta ut fina linjer/rynkor.
Ingår i Pro Power peel 60 min.

20 min / 600 kr
Tillval i ansiktsbehandling / 350 kr

SPA-paket Lätt
25 min klassisk massage.
25 min ansiktsbehandling.
1150 kr

SPA-paket Klassisk
40 min massage.
45 min ansiktsbehandling.
1480 kr

SPA-paket de luxe
70 min massage.
60 min ansiktsbehandling.
1970 kr

Hos oss får du säkra och trygga behandlingar. Vi är auktoriserade hudterapeuter och anslutna till SHR Certifierade Massörer. Hjärtligt välkommen att boka din behandling på telefon 044-28 93 20

För att boka dagspa – klicka här
För att boka hotell- och spapaket – klicka här
Vi har 16-årsgräns i vårt spa.

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.