/ /

Harmonisk oas med härlig havsutsikt

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne
Seaside SPA

Känn hur kroppen mjukas upp och slappnar av efter det varma badet samtidigt som du sippar på en kall drink i relaxavdelningen med utsikt över havet. I Seasides Spa är det du som bestämmer tempot, här möter naturens lugn en känsla av lyx och skapar en harmonisk oas – bara ett stenkast från havet.

Det är lätt att komma ner i varv i vårt exklusiva spa. Här finns allt du behöver för att släppa omvärlden en stund och verkligen fokusera på ditt välbefinnande. Njut av det varma vattnet i något av våra relaxbad, unna dig en härlig behandling eller ta ett dopp i havet (eller varför inte i vår isvak) och höj sedan temperaturen i bastun.

Harmoniskt och personligt

Seaside Spa är inspirerat av naturen, dess lugn och stärkande funktion. Inredningen med naturnära material i lugna, harmoniska färger ger spaet en exklusiv känsla. Kom ner i varv och känn dig som hemma. Avdelningen är intim och personlig, så du ska kunna njuta vår facilitet i din egen takt – alltid med vår service nära till hands.

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Fånga dagen, i din takt

Njut av spa i vår harmoniska oas med relaxavdelning, gym och servering av enklare mat och dryck. Självklart med Åhus bästa havsutsikt, alldeles vid Täppetstranden.

Kom ner i varv eller ladda batterierna i våra relax- och massagepooler. Känn dig levande i vår isvak och värm dig i våra bastur. Beställ något gott att äta och låt dig sen vaggas med av vågorna utanför. Slappna av eller samla ny energi, i din takt.

Boka dagspa eller kvällsspa – Klicka här
Boka hotell- och spapaket – Klicka här
Våra behandlingar (pdf) – Klicka här
Our treatments (pdf) – Click here
Spameny (pdf) – Klicka här
Vi har 16-årsgräns i vårt spa.

Seaside SPA erbjuder

 • Djup relaxpool med sittbänkar (31 grader C)
 • Grund relaxpool med liggbänkar (38 grader C) med havsutsikt
 • Två stora massagepooler utomhus (38 grader C) med havsutsikt
 • Isvak (kall!)
 • Torrbastu med havsutsikt
 • Ångbastu
 • Arombastu
 • Infrabastu
 • Relaxavdelning med kamin och havsutsikt. Servering av enklare maträtter och dryck
 • Gym och träningslokal
 • Behandlingsrum för bl.a. massage och ansiktsbehandlingar
 • Omklädningsrum
 • SPA-trädgård vid stranden med solstolar och lounge-del. Servering av enklare maträtter och dryck (sommarsäsong)

Stig in i värld av avkoppling och välbefinnande.

Vår nya Spa Retreat Lounge har äntligen öppnat sina dörrar och står redo att välkomna dig till en stund av lugn och harmoni.

På andra våningen i vårt spa kliver du in i vår gröna oas, inspirerad av naturens lugn. Du guidas av olika typer av meditationer. Morgonens guidade meditation fokuserar på en lugn och balanserad start, medan lunchtid och mitt på dagen vägleds du av en meditation som ger ökad energi och självkänsla. På kvällen förbereder vår meditation dig för en fridfull natts sömn,så att du kan lämna dagen bakom dig.

Behandlingar

Hos oss får du säkra och trygga behandlingar. Vi är auktoriserade hudterapeuter och anslutna till SHR Certifierade Massörer.  I våra behandlingar använder vi Kerstin Florians produkter. Dessa finns även att köpa och ta med sig hem i SPA-receptionen. Hjärtligt välkommen att boka din behandling på telefon 044-28 93 20

Se våra behandlingar (pdf)

Kerstin Florian

Släpp taget om vardagens stress och upplev en stunds total avkoppling på Åhus Seaside.
Njut av en omsorgsfullt skräddarsydd och lyxig spa-behandling med Kerstin Florians produkter för ansikte och kropp.

Upplev en värld av total avkoppling och harmoni med vårt SPA-ritual kit, skräddarsytt för ditt välbefinnande att använda i vårt SPA. Och när du lämnar vår fridfulla oas, kan du ta med dig en del av upplevelsen hem. Kerstin Florians produkter finns tillgängliga för köp i vår SPA-reception.

Hjärtligt välkommen att boka din behandling på telefon 044-28 93 20

Se våra behandlingar (pdf)

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.