/ /

Harmonisk oas med härlig havsutsikt

Seaside SPA
Seaside SPA

Känn hur kroppen mjukas upp och slappnar av efter det varma badet samtidigt som du sippar på en kall drink i relaxavdelningen med utsikt över havet. I Seasides Spa är det du som bestämmer tempot, här möter naturens lugn en känsla av lyx och skapar en harmonisk oas – bara ett stenkast från havet.

Det är lätt att komma ner i varv i vårt exklusiva spa. Här finns allt du behöver för att släppa omvärlden en stund och verkligen fokusera på ditt välbefinnande. Njut av det varma vattnet i något av våra relaxbad, unna dig en härlig behandling eller ta ett dopp i havet (eller varför inte i vår isvak) och höj sedan temperaturen i bastun.

Harmoniskt och personligt

Seaside Spa är inspirerat av naturen, dess lugn och stärkande funktion. Inredningen med naturnära material i lugna, harmoniska färger ger spaet en exklusiv känsla. Kom ner i varv och känn dig som hemma. Avdelningen är intim och personlig, så du ska kunna njuta vår facilitet i din egen takt – alltid med vår service nära till hands.

Seaside SPA erbjuder

 • Djup relaxpool med sittbänkar (31 grader C)
 • Grund relaxpool med liggbänkar (38 grader C) med havsutsikt
 • Två stora massagepooler utomhus (38 grader C) med havsutsikt
 • Isvak (kall!)
 • Torrbastu med havsutsikt
 • Ångbastu
 • Arombastu
 • Infrabastu
 • Relaxavdelning med kamin och havsutsikt. Servering av enklare maträtter och dryck
 • Gym och träningslokal
 • Behandlingsrum för bl.a. massage och ansiktsbehandlingar
 • Omklädningsrum
 • SPA-trädgård vid stranden med solstolar och lounge-del. Servering av enklare maträtter och dryck (sommarsäsong)

Åhus Seaside

Öppnar sommaren 2022

Åhus Seaside - Exteriör

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Åhus Seaside - Seaside Restaurant

Välj vad du vill boka här:

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.

Jobba med oss på nya Åhus Seaside

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Läs mer och ansök här