/ /

Boka dag- eller kvällsspa till rabatterat pris

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Slappna av och samla ny energi på Seaside Spa, i din takt. Känn hur kroppen mjukas upp och slappnar av efter det varma badet samtidigt som du sippar på en kall drink eller äter en enklare maträtt i relaxavdelningen med utsikt över havet.

I vår spaavdelning hittar du flera relaxpooler, massagepooler, isvak och olika sorters bastu. Här är det du som bestämmer tempot – bara ett stenkast från havet.

Välkommen att boka dag- eller
kvällsspa (måndag-torsdag)
till rabatterat pris

Klicka här för att boka

Erbjudandet gäller utvalda dagar. 
Vi har 16-årsgräns i vårt spa.

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.