/ /

Åhus Seaside - Standardrum

Exklusiva rum med harmonisk känsla

Åhus Seaside - Standardrum
Åhus Seaside - Svit, balkong
Rum & sviter

Lång sovmorgon i fluffiga lakan eller tidig uppstigning med kaffe samtidigt som solen går upp över vackra Hanöbukten. Hög komfort och exklusiv inredning skapar en härlig känsla och ger dig en perfekt start på dagen – oavsett när den börjar.

På Åhus Seaside bor du bekvämt och modernt i rum med hög komfort. Alla våra rum har hel eller delvis havsutsikt och är utrustade med antingen balkong eller uteplats. Våra exklusiva sviter har dessutom extra stora balkonger som ger dig första parkett till havets fantastiska vy. Vakna tidigt och se solen gå upp över Hanöbukten samtidigt som Åhus sakta börjar vakna till liv. Boka ditt rum här

Skandinavisk design
med hög komfort

Precis som övriga hotellet, är rummen inredda i modern skandinavisk design med inspiration från naturen. Robusta material som trä och sten blandas med mjuka textiler i lugna, varma färger. Ta det lugnt och kom ner i varv i möbler producerade av lokala designers. Sov gott i sängar med extra hög komfort och dröm dig bort i fluffiga lakan samtidigt som du hör havets brus utanför fönstret.

Våra rum finns i olika storlekar och utförande beroende på hur du önskar din vistelse.

Åhus Seaside - Seaview Suite

Double room

Dubbelrum med havsutsikt.
Mer information

Standard room

Våra trevliga standardrum med plats för upp till fyra personer.
Mer information

Superior room

Stora dubbelrum med matplats och pentry.
Mer information

Family room

Rymligt rum för upp till 5 personer med matplats och pentry. Tillgänglighetsanpassat.
Mer information

Deluxe room

Lyxiga dubbelrum med havsutsikt.
Mer information

Garden suite

Exklusiv svit med stor terrass och havsutsikt.
Mer information

Seaview Suite

Exklusiv svit med stor balkong och havsutsikt.
Mer information

Åhus Seaside

Öppnar 17 juni 2022

Åhus Seaside - Exteriör

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.