/ /

Åhus Seaside - Seaside Restaurant, Restaurang i Åhus

Social dining Mat, vin och drinkar i omfamnande miljö

Åhus Seaside - Seaside Restaurant, Restaurang i Åhus
Åhus Seaside - Seaside Restaurant, Restaurang i Åhus
Mat & dryck

Välkommen att avnjuta mat och dryck i en avslappnad, omfamnande atmosfär. I Seaside Restaurant finns plats för både skratt och förtroliga samtal. Vi kombinerar det svenska moderna köket med inspiration från övriga världen, kockarnas fantasi och kreativitet skapar härliga menyer för allas smaklökar. Cocktails från baren, säsongens råvaror och en omfattande levande vinlista från världens alla hörn binder ihop er smakupplevelse. Vi ser fram emot ert besök hos oss.

Åhus Seaside - Seaside Restaurant
Åhus Seaside - Seaside Restaurant, Restaurang i Åhus

Seaside Restaurant
Social dining, cocktails and wine

Börja kvällen med bubblor i glaset och lite gott att tugga på i vår mysiga barlounge. Välj ut kvällens vin från vår stora vinkyl och flytta över till matsalen eller vår stora uteservering för att sedan avnjuta middagen i avslappnad atmosfär med härlig utsikt över havet. Oavsett om du bara vill ha något enkelt att tugga på i baren eller äta finmiddag är målet för oss på Seaside Restaurant att varje besök ska kännas okomplicerat, omfamnande och välkomnande.

Boka bord

Seaside Restaurant erbjuder
• Frukost
• Dagens lunch

• À la carte
• Vin & Cocktailbar
• Spameny

Kontakta oss gärna för bokning eller mer information 044 – 28 93 10 

Eller skicka e-post till restaurang@ahusseaside.com

Våra öppettider:
Dagens lunch serveras måndag-söndag 11:30-13:30
Ala Carte serveras måndag-söndag 17:00 – 22:00

Seaside Bar

Välkommen till vår Vin & Cocktailbar.

Dryckesmeny

Rum & sviter

Njut av havsutsikten

Åhus Seaside - Hotellpaket

Fest & bröllop

Storslagna ögonblick

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.