/ /

Åhus Seaside

Välkommen att kontakta oss

Åhus Seaside
Åhus Seaside - Täppetstranden Åhus
Kontakta oss

Vill du boka konferenspaket? Förlänga din utcheckningstid? Eller kanske bara fråga var dagens fisk är fångad? Vi på Åhus Seaside svarar gärna på dina frågor och du är alltid välkommen att kontakta oss.

Åhus Seaside

Kantarellvägen 1
296 32 Åhus
info@ahusseaside.com
044 – 28 93 00
Hitta hit (Google Maps)

Boka konferens

Telefon 044 – 28 93 00

Boka spabehandling

Telefon 044 – 28 93 20

Boka bord i Seaside Restaurant

Telefon 044 – 28 93 10

Konferens och möten

Den perfekta mötesplatsen

Fest & bröllop

Storslagna ögonblick

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.