/ /

Storslagna ögonblick i en magisk miljö

Fest & bröllop

Romantisk vigsel i sanden med havet som bakgrund, fortsätt sedan festen ett stenkast bort på hotellets magiska takterrass. Njut av vällagad middag och skåla ikapp innan det är dags att bjuda upp till dans i festsalen. Låt dina festdrömmar få liv hos oss – oavsett om det handlar om bröllop, födelsedag eller annat firande.

Njut av din stora dag hos oss. Åhus Seaside är den perfekt platsen för fest och här är ingen idé för storslagen. Tillsammans med vår kunniga personal utformar vi dagen precis så som ni vill ha den. Vi har plats för alla typer av sällskap, såväl stora som små.

Dekoration och musik

Hyr en av festlokalerna, abonnera matsalen eller varför inte hela hotellet? Stranden är en magisk plats för vigsel och vi hjälper mer än gärna till med att skapa ett romantiskt sceneri precis intill havet. Blommor, tyll och marschaller – oavsett hur du vill dekorera hjälper vi till att skapa rätt
stämning. Självklart kan vi även hjälpa till med musik och liveband, vi har ett stort kontaktnät av flera duktiga DJ:s och musiker.

Middag, vickning och brunch

När det kommer till vad som äts och dricks under festen står våra duktiga kockar till ert förfogande för att komponera ihop menyn enligt era önskemål. Förutom middag hjälper vi även till med vickning och varför inte bjuda på brunch dagen efter också?

Egen stylist

Om du vill ladda upp lite extra inför den stora dagen kan vi även erbjuda ett speciellt spapaket. Kom ner i varv och lugna nerverna en stund innan det är dags att göra sig i ordning. Givetvis kan vi också ordna med stylister och frisörer som hjälper till att skapa rätt look inför den stora festen.

Bokning

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er fest eller ert bröllop.

Kontakta oss

Fest- och eventteam
044-28 93 00
info@ahusseaside.com

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kommer
vi att kontakta dig snarast möjligt.

Rum & sviter

Skandinavisk design med hög komfort

Åhus Seaside - Svit

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Åhus Seaside - Seaside Restaurant

Boka

Inom kort öppnar vi upp möjligheten att boka hotell- och spapaket inför vår öppning sommaren 2022. Men redan nu kan du boka konferens, fest och bröllop inför 2022. Vänligen ring oss på tel. 044-28 93 00 eller maila oss på info@ahusseaside.com.