/ /

Storslagna ögonblick i en magisk miljö

Åhus Seaside - Täppetstranden Åhus
Fest & bröllop

Romantisk vigsel i sanden med havet som bakgrund, fortsätt sedan festen ett stenkast bort på hotellets magiska takterrass. Njut av vällagad middag och skåla ikapp innan det är dags att bjuda upp till dans i festsalen. Låt dina festdrömmar få liv hos oss – oavsett om det handlar om bröllop, födelsedag eller annat firande.

Åhus Seaside - Bröllop och fest

Njut av din stora dag hos oss. Åhus Seaside är den perfekt platsen för fest och här är ingen idé för storslagen. Tillsammans med vår kunniga personal utformar vi dagen precis så som ni vill ha den. Vi har plats för alla typer av sällskap, såväl stora som små.

Dekoration och musik

Hyr en av festlokalerna, abonnera matsalen eller varför inte hela hotellet? Stranden är en magisk plats för vigsel och vi hjälper mer än gärna till med att skapa ett romantiskt sceneri precis intill havet. Blommor, tyll och marschaller – oavsett hur du vill dekorera hjälper vi till att skapa rätt
stämning. Självklart kan vi även hjälpa till med musik och liveband, vi har ett stort kontaktnät av flera duktiga DJ:s och musiker.

Åhus Seaside - Seaside Restaurant, Restaurang i Åhus

Middag, vickning och brunch

När det kommer till vad som äts och dricks under festen står våra duktiga kockar till ert förfogande för att komponera ihop menyn enligt era önskemål. Förutom middag hjälper vi även till med vickning och varför inte bjuda på brunch dagen efter också?

Egen stylist

Om du vill ladda upp lite extra inför den stora dagen kan vi även erbjuda ett speciellt spapaket. Kom ner i varv och lugna nerverna en stund innan det är dags att göra sig i ordning. Givetvis kan vi också ordna med stylister och frisörer som hjälper till att skapa rätt look inför den stora festen.

Bokning

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er fest eller ert bröllop.

Kontakta oss

Fest- och eventteam
044-785 41 42
event@ahusseaside.com

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kommer
vi att kontakta dig snarast möjligt.

Rum & sviter

Njut av havsutsikten

Åhus Seaside - Hotellpaket

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.