/ /

Åhus Seaside - Konferens och möten

Hämta ny energi med havet som inspiration

Åhus Seaside - Konferens och möten
Åhus Seaside - Konferens och möten
Konferens & möten

Slå er ner vid konferensbordet och gå igenom dagens agenda samtidigt som ni blickar ut över ett spegelblankt hav. Njut av en vällagad lunch och svetsa sedan samman teamet med en yogasession på stranden eller under en avkopplande stund i vårt spa. Oavsett om ni vill uträtta stordåd eller bara komma bort från kontoret en stund – är Åhus Seaside platsen för er konferens.

Åhus Seaside - Konferens och möten

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

”Vi är medlemmar i Skånska Möten som representerar handplockade mötesplatser och konferensanläggningar i Skåne. Skånska Möten bokar och marknadsför allt från det lilla personliga hotellet till hållbara anläggningar och unika gårdar som bara tar emot en grupp åt gången. Läs mer på www.skanskamoten.se

 

Moderna konferensrum

Vi erbjuder allt ni behöver för såväl enstaka möten och dagskonferens som flerdagskonferenser med övernattning. Våra konferensrum finns i flera storlekar och är alla utrustade med modern teknik. Det största konferensrummet har plats för 150 personer, perfekt för större sammankomster eller event. Vi vet att maten på en konferens är extra viktig och hos oss blir ni inte besvikna. Frukost, lunch, fika och middag – våra måltider är lagade med omtanke för att ge er en härlig smakupplevelse.

Kantarellen
22 personer. Grupprum.

Aose
10 personer. Styrelsesittning.

Bryggan
10-15 personer. Styrelsesittning.

Tallen
Max 10 personer. Styrelsesittning.

Måsen
6personer. Styrelsesittning

Vassen
6personer. Styrelsesittning.

Sand
20-50 personer. Välj mellan biosittning, skolsittning eller runda bord.

Strand
30-80 personer. Välj mellan biosittning, skolsittning eller runda bord.

Sandstrand
60-150 personer. Välj mellan biosittning, skolsittning eller runda bord.

Dag 1:
• Konferenslokal
• Fm fika
• Lunch
• Stor fikabuffé
• VIP-incheckning i konferensloungen
• SPA-inträde
• 3-rätters middag
• Logi

Dag 2:
• Konferenslokal
• Frukost
• Fm fika
• Lunch
• Stor fikabuffé

Aktiviteter:
• Spa
• Höghöjdsbana
• Vinprovning
• Yoga
• m.m.

Aktiviteter för teamet

Vackra Täppetstranden vid vårt hotell är perfekt för aktiviteter. Vi hjälper gärna till med att planera upplevelser så väl inne på hotellet som utanför. Härlig eftermiddagsyoga på stranden? Eller varför inte testa den adrenalinfyllda höghöjds-banan som bara ligger en bit bort?

Oavsett önskemål och karaktär kan vi skapa konferensen ni drömmer om. Från första bokningskontakt till sista utcheckning och utvärdering finns vi tillgängliga för att ge er bästa möjliga service. Vår målsättning är att alla era deltagare ska lämna konferensen med ett leende på läpparna och en önskan om att komma tillbaka till oss – om och om igen.

Se våra konferensaktiviteter som PDF här!

Konferensbokning

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte.

Kontakta oss

Konferenskoordinatorer
044-785 41 41
konferens@ahusseaside.com

Jag vill bli kontaktad

Vänligen fyll i dina kontaktuppgifter så kommer
vi att kontakta dig snarast möjligt.

Rum & sviter

Njut av havsutsikten

Åhus Seaside - Hotellpaket

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.