/ /

Åhus Seaside - Spahotell

Modernt semesterboende med gamla anor

Åhus Seaside - Spahotell
Åhus Seaside - Täppetstranden Åhus
Åhus Seaside

Semesterparadiset på vackra Täppetstranden har länge varit ett populärt tillhåll för semesterfirare. Under åren har både boendet och restaurangen förändrats – och 17 juni 2022 invigdes ett helt nytt exklusivt hotell med plats för både spa, restaurang, konferens och fest/event.

Åhus Seaside - Spapaket / Spahotell
Åhus Seaside - Täppetstranden och Åhusbrygga

Det är troligen det fantastiska läget precis vid vattenbrynet som dragit både svenska och utländska semesterfirare till platsen under årtionden. Ända sedan tidigt 60-tal har här funnits både servering och rum som lockat en bred publik – framför allt under sommarmånaderna.

En ny era tar fart

2019 tog de nya ägarna beslutet att satsa nytt. 2020 togs det första spadtaget till nya Åhus Seaside, ett toppmodernt hotell precis vid strandkanten som stod klart juni 2022. Hotellet innehåller förutom 72 hotellrum även spa, restaurang och bar samt konferens- och festvåning.

Atmosfären på Åhus Seaside är lugn, rogivande och harmonisk. Här kan du komma ner i varv och verkligen få tid för det du tycker om. Oavsett om du vill njuta av god mat, avslappande spa eller spännande aktiviteter – finns det plats för det på Åhus Seaside.

Boka

Boka hotell- och spapaket – Klicka här
Boka rum eller svit – Klicka här
Boka dagspa – Klicka här
Boka bord i restaurangen – Klicka här
Boka konferens, bröllop eller fest – Vänligen kontakta oss

Konferens och möten

Den perfekta mötesplatsen

Fest & bröllop

Storslagna ögonblick

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.