/ /

Perfekt present att både ge och få

Åhus Seaside - Spapaket / Spahotell
Presentkort

Vill du skämma bort någon du tycker om? Ge bort ett presentkort på Åhus Seaside. Våra presentkort går att använda i hotellet, spaet och restaurangen. Passa på att ge bort en härlig behandling i spaet eller en helkväll i restaurangen. Vår personal hjälper dig gärna med presentidéer.

Åhus Seaside - Köp presentkort

Köp presentkort

Det finaste du kan ge är tid – tid tillsammans och tid för något alldeles extra. Ge bort tid för spa, smakupplevelser och exklusiv hotellövernattning nära hav och strand. Köp ditt presentkort här

Semesterparadiset på vackra Täppetstranden

Atmosfären på Åhus Seaside är lugn, rogivande och harmonisk. Här kan du komma ner i varv och verkligen få tid för det du tycker om. Oavsett om du vill njut av god mat, avslappande spa eller spännande aktiviteter – finns det plats för det på Åhus Seaside. Varmt välkommen.

 

 

 

 

Vi vill informera dig om att du hittar de mest speciella videorna avsedda för vuxna på dessa sidor xnxx, futai, xnxxfr, influencersgonewild där skådespelarnas sexualitet och geni kommer att tala för dig, upptäck nya sexuella fantasier med kvinnor och män.

Läs mer

Rum & sviter

Njut av havsutsikten

Åhus Seaside - Hotellpaket

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.