/ /

Hållbart hotell med naturen i fokus

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne
Vårt hållbarhetsarbete

Vida fält, salt hav och ståtliga tallar. Naturen runt Åhus Seaside är magisk och att värna om den, och allt annat på vår planet, är en självklarhet för oss. Vårt hotell har ett tydligt hållbarhetsfokus inom alla områden, såväl mat som material och medarbetare.

Naturmaterial och
energi från solen

Så fort du sätter foten på vårt hotell ska du känna dig som hemma. Materialen som finns på hotellet är noggrant utvalda för att samspela med naturen runtomkring och för att ge en känsla av lugn. Vi jobbar med naturmaterial som trä och sten. Många av våra möbler är tillverkade av skickliga hantverkare och designers i närområdet. På vårt tak sitter även solpaneler, för att vi ska kunna omvandla Åhussolens strålar till energi.

Lokala råvaror

I vår restaurang är lokala råvaror i fokus och vi kan försäkra dig om att det som läggs på tallriken är noga utvalda för att vara snällt mot miljön. Vi har ett tätt samarbete med lokala producenter och får både kött och grönsaker från närområdet efter säsong. Vi arbetare också svinnsmart och ser till att alltid nyttja så mycket som möjligt att råvarornas kapacitet. Det du äter ska inte bara smaka gott – utan även göra gott.

Åhus Seaside - Exteriör, Spahotell i Skåne

Unik och viktig personal

Precis som vi värnar om vår miljö och våra gäster – värnar vi självklart om vår personal. Vi vill vara en human och hållbar arbetsgivare som investerar i våra anställda. Att man trivs på sin arbetsplats är förutsättning för att kunna göra ett bra arbete och vi gör alltid vårt yttersta för att våra anställda ska ha allt det behöver för att göra ett gott jobb. Vi ser det också som självklart att på olika sätt stödja och samarbeta med organisationer som arbetar för utsatta människor i vår omvärld.

Semesterparadiset på vackra Täppetstranden

Atmosfären på Åhus Seaside är lugn, rogivande och harmonisk. Här kan du komma ner i varv och verkligen få tid för det du tycker om. Oavsett om du vill njut av god mat, avslappande spa eller spännande aktiviteter – finns det plats för det på Åhus Seaside. Varmt välkommen.

 

 

Läs mer

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Mat och dryck

Seaside Restaurant

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.