/ /

Välkommen till vår nya hemsida

Sommaren 2022 öppnar vi äntligen upp nya Åhus Seaside – ett modernt hotell med spa, exklusiv restaurang och konferensvåning ett stenkast från havet. Redan nu kan du läsa mer om hotellet och dess faciliteter på den nya hemsidan.

Sommarstaden Åhus har länge lockat svenska semesterfirande med sin silkeslena sand och pittoreska stadskärna. På vackra Täppetstranden har semesterboende funnits sedan 70-talet. Nu är det äntligen dags för en ny era genom uppförandet av ett helt nytt hotell på den unika platsen precis vid havet.

Nya Åhus Seaside öppnar sommaren 2022 och blir ett toppmodernt semesterboende precis vid strandkanten. Hotellet kommer förutom spaavdelning med gym, även att innehålla konferensrum, festsal samt en exklusiv restaurang med stor uteservering precis vid strandkanten.

Den vackra naturen som omger hotellet kommer även att spegla dess insida, skandinavisk design med naturmaterial som sten och trä. Även restaurangen kommer att inspireras av det skånska landskapet och på tallriken presenteras härliga råvaror från lokala producenter.

Byggnationen av nya Åhus Seaside är i full gång och sommaren 2022 är det äntligen dags att öppna dörrarna och välkomna gästerna. Välkommen att läsa mer om hotellet på den nya hemsidan.

Åhus Seaside

Öppnar sommaren 2022

Åhus Seaside - Exteriör

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Boka

Inom kort öppnar vi upp möjligheten att boka hotell- och spapaket inför vår öppning sommaren 2022. Men redan nu kan du boka konferens, fest och bröllop inför 2022. Vänligen ring oss på tel. 044-28 93 00 eller maila oss på info@ahusseaside.com.