/ /

God jul och gott nytt år

Åhus Seaside - Exteriör, Spahotell i Skåne

Åhus Seaside får nya ägare

Efter nyår lämnar en familj och en annan familj tar vid. Nuvarande ägarna Staffan och Camilla Andersson lämnar med varm hand över verksamheten till Karin och Kjell Jakobsson som ägt, drivit och utvecklat hotell i över trettio år. Från den 2 januari kommer Åhus Seaside att tillhöra företaget Room Republic.

– Vi har kämpat och brunnit i flera år för att Åhus ska få ett exklusivt destinationshotell vid havet. Vi är väldigt stolta över det vi har åstadkommit tillsammans med vår fantastiska personal och vi har fått ett väldigt fint gensvar från våra gäster. När vi nu lämnar över till Room Republic känner vi oss trygga med att de med sin kunskap, erfarenhet och goda renommé kommer att fortsätta utveckla Åhus Seaside till en anläggning som vi alla kan vara stolta över, säger Staffan och Camilla.

– Åhus Seaside är en fantastiskt fin anläggning som Staffan och Camilla har skapat. Vi ser en stor potential i anläggningen och vårt team är beredda att göra något riktigt bra med detta fina hotell, säger André Åberg VD i Room Republic.

Room Republic Gruppen ägs av Karin och Kjell Jakobsson och består av The Vault Hotel Helsingborg, V Hotel Helsingborg, Hotel Statt Hässleholm, Hotel Feliz och Palma Suites i Palma de Mallorca samt välgörenhetsprojektet Dandelion i Sydafrika.

Läs mer om Room Republic

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.