/ /

Ditt livs investering!

Åhus Seaside - Svit, balkong

Drömmer du om ett exklusivt och bekymmerslöst semesterboende?

Det finns ett fåtal rum och sviter kvar att investera i på nya Åhus Seaside. Genom att hotellet hjälper dig med uthyrning av ditt rum när du inte själv är på plats möjliggörs en god avkastning. För lediga hotellrum/sviter, kalkylexempel och kontaktuppgifter till ansvarig mäklare, besök hemsidan: https://sviter.ahusseaside.com

Åhus Seaside

Öppnar sommaren 2022

Åhus Seaside - Exteriör

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.

Jobba med oss på nya Åhus Seaside

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Läs mer och ansök här