/ /

Den 20 & 21 Oktober är det Oktoberfest på Åhus Seaside

Boka din plats till en härlig middagsupplevelse med livemusik, stora härliga ölglas och fin gemenskap i äkta Oktoberfest-anda!

Oktoberfest är en fantastisk årlig folkfest som äger rum i München, Tyskland, vanligtvis från slutet av september till början av oktober. Människor från hela världen samlas för att njuta av tysk öl, läcker mat, livemusik och en otrolig stämning. Festen är känd för sina färgglada parader, traditionella kläder som lederhosen och dirndl, samt en genuin känsla av gemenskap och glädje. Oktoberfest är en unik upplevelse där kultur, tradition och fest förenas på ett underbart sätt och nu kan du uppleva den på Åhus Seaside.

Från kl 18:00 den 20 & 21 Oktober

MENY

– Pretzel med lufttorkad skinka o ostcremé
– Bratwurst med vår hemgjorda senap och surkål
– Schnitzel med anjovissmör och citron
– Apfelstrudel med vaniljsås

Pris 495 kr per person

Säkra din plats och boka bord här

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.