/ /

5 snabba till Camilla

Åhus Seaside - Camilla Andersson

5 snabba med Camilla Andersson, ägare och hotellchef på Åhus Seaside.

Vilka är ni som står bakom nya Åhus Seaside?
Nya Åhus Seaside är ett familjeföretag och drivs av mig och min man, Staffan. Vi har ingen lång bakgrund inom hotellbranschen, Staffan drev Kvantumbutiken här i Åhus tills för ett par år sedan och jag är sjuksköterska. Hösten 2014 tog vi ett stort steg ut i rymden och köpte den åldrade hotellanläggningen vid stranden, gjorde en del renoveringar och har drivit Åhus Seaside sedan dess. Redan från början var målet att ersätta de gamla byggnaderna vid stranden med ett helt nytt hotell. Vi är så stolta och taggade inför öppningen av nya Åhus Seaside. Vi är själva Åhusbor och brinner för orten och den här magiska platsen vid Täppetstranden.

Vilka mål och visioner har ni med det nya Åhus Seaside?
Det största och viktigaste målet är att varje gäst som kommer ska känna sig välkommen och personligt bemött och vilja komma tillbaka så snart som möjligt när de lämnar oss. Det kan ju låta som en klyscha men det är personalen som hela tiden varit vår styrka och deras familjära bemötande av gästerna. Det spelar ingen roll hur fina hotell man bygger om inte det varma mottagandet och bemötandet av varje gäst finns där. Visionen är att nya Åhus Seaside ska vara ett naturligt val i södra Sverige när du ska åka på SPA, njuta av en gourmet-weekend eller t. ex planera ditt bröllop.

Dina 3 bästa tips för de som besöker Åhus?
Stränderna i Åhus är helt fantastiska. En långpromenad längs stranden en frostig januaridag är lika magisk som en sommarkväll, fast på olika sätt. Jag slutar aldrig att fascineras av havet och stranden. Jag brukar också tipsa gästerna om att äta glass i nybakad strut på torget. En kula fläder-lime med chokladdopp är min favorit. Hamnpromenaden, gamla Åhus med kullerstensgatorna och torget med den vackra Mariakyrkan är ju ett måste när man besöker Åhus.

Vad kan era gäster se fram emot när de besöker er inför öppningen sommaren 2022?
Ett helt nytt hotell som är designat och byggt i samklang med de vackra omgivningarna. Rummen är inredda med naturliga material och lokal design. Balkongerna är generösa och alla har hel eller delvis havsutsikt. Ta en drink i vår mysiga bar eller slå er ner på den stora uteserveringen och njut en bit god mat och folklivet på strandpromenaden. Prova vårt stora SPA med den härliga relaxavdelningen med havsutsikt.

Vad händer just nu på Åhus Seaside?
Vi driver våra nuvarande Bed & Breakfastrum och restaurangen fram till årsskiftet. I början på nya året rivs de nuvarande byggnaderna och i juni 2022 öppnar nya Åhus Seaside. Vi ser så fram emot att få välkomna gamla och nya gäster till ett helt nytt hotell.

Vi vill informera dig om att du hittar de mest speciella videorna avsedda för vuxna på dessa sidor xnxx, futai, xnxxfr, influencersgonewild där skådespelarnas sexualitet och geni kommer att tala för dig, upptäck nya sexuella fantasier med kvinnor och män.

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside Spa, Spahotell i Skåne

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.