/ /

Ce este Amazon Prime? Beneficiile, costul și dacă merită

Åhus Seaside - Hotellpaket

Dacă doriți să cumpărați Amazon Prime Day 2022, veți avea nevoie de un abonament Amazon Prime. Prime are o mulțime de avantaje, dar abonamentul costă. Un abonament standard Amazon Prime este de 139 USD pe an – poate un preț mare de plătit pentru livrare gratuită de 2 zile. Dar dacă sunteți o persoană de carte, un streamer de muzică și video sau doar cineva care face cumpărături online des, beneficiile ar putea depăși costurile.

Pentru a vă ajuta să decideți dacă este o afacere bună pentru dvs., vă explicăm ce obțineți atunci când mergeți la Prime.
Ce este Amazon Prime?

Amazon Prime este un serviciu de abonament de la Amazon. Oferă membrilor acces la servicii exclusive de cumpărături și divertisment, reduceri și multe altele.
Care sunt beneficiile Amazon Prime?

Avantajul cheie al Amazon Prime este livrarea gratuită în două zile pentru milioane de articole eligibile. În unele orașe, puteți obține chiar și livrare în aceeași zi pentru comenzile eligibile. Deși Amazon oferă livrare standard gratuită pentru comenzile eligibile de 25 USD sau mai mult clienților care nu sunt Prime, este nevoie de cinci până la opt zile lucrătoare pentru ca aceste comenzi să ajungă.

Dar, așa cum compania s-a extins de la o simplă librărie la un imperiu de comerț electronic, Prime și-a extins beneficiile pentru a include:
Streaming nelimitat de filme și TV

Puteți reda în flux mii de emisiuni TV și filme gratuit folosind Prime Video sau Filme Online. Membrii se pot abona și la canale precum HBO și Showtime pentru un cost suplimentar.
Lectură nelimitată

Membrii pot alege dintre peste o mie de cărți, benzi desenate și reviste de citit gratuit. Serviciul este disponibil pe tabletele Kindle și Fire, precum și pe orice dispozitiv iOS sau Android cu aplicația Kindle.
Streaming nelimitat de muzică

Puteți asculta peste 2 milioane de melodii și puteți răsfoi listele de redare Prime, toate fără reclame cu Amazon Music Prime. Membrii Prime pot obține, de asemenea, un abonament redus la Amazon Music Unlimited, care are peste 90 de milioane de melodii.
Oferte Whole Foods

Membrii Prime primesc o reducere suplimentară de 10% la articolele de vânzare eligibile la Whole Foods Market, în magazine și online.
Jocuri gratuite

Cu Prime Gaming, ai acces la jocuri gratuite pentru PC și la conținutul din joc, plus un abonament lunar la canal Twitch.

Prime Day și Prime Early Access

Membrii Prime beneficiază de avantajul exclusiv de a cumpăra oferte anuale Prime Day. În restul anului, veți avea acces la oferte Lightning cu un avans de 30 de minute pentru membrii care nu sunt Prime.
Stocare gratuită nelimitată a fotografiilor cu Amazon Photos

Un abonament Prime vă oferă spațiu de stocare nelimitat pentru fotografii la rezoluție completă și stocare video de 5 GB. Se va face backup pentru fotografiile tale prin aplicația Amazon Photos, pe care o poți accesa atât de pe computer, cât și de pe dispozitivul mobil.
Amazon Elements

În calitate de membru Amazon Prime, aveți acces la propria linie de articole de zi cu zi a Amazon pentru consumator, cum ar fi șervețelele pentru copii.
Familia Amazon

Gratuit pentru toți membrii Prime, Amazon Family oferă cupoane și oferte pentru familie, inclusiv până la 20% reducere la scutece pe lună cu Abonare și Economisire și o reducere de 15% la finalizarea registrului pentru copii.

Cât costă un abonament Amazon Prime?

Costul unui abonament Amazon Prime depinde de planul pe care îl alegeți, dar îl puteți încerca gratuit timp de 30 de zile, daca nu doresti acest tip de plan, puteti opta pentru site-uri precum filmeseriale unde toate filmele si serialele online subtitrate in romana sunt gratis in fiecare zi.

Iată o defalcare a planurilor de plată și ce includ acestea:

Abonament lunar Prime: 14,99 USD pe lună. Dacă doriți beneficii Prime complete, dar preferați să vă repartizați plățile, veți plăti aproximativ 180 USD pe an. Dacă primiți asistență guvernamentală eligibilă, puteți obține un abonament Prime pentru 6,99 USD pe lună.

Abonament anual principal: 139 USD pe an. Cei care plătesc o sumă forfetară anuală pentru calitatea de membru complet vor cheltui mai puțin pe termen lung.

Abonament Prime Student: dacă sunteți student cu o adresă de e-mail validă a școlii, puteți obține o probă gratuită de șase luni a Prime Student și o taxă de membru redusă de 69 USD pe an (sau 7,49 USD pe lună) după aceea.

Abonament Prime Video: 8,99 USD pe lună. Acest abonament limitează avantajele tale la emisiunile TV nelimitate și streamingul de filme Amazon. Vă va costa în jur de 108 USD pe an.

Atenție: Amazon păstrează informațiile cardului dvs. de credit în dosar atunci când vă înregistrați, așa că, dacă decideți că nu doriți abonamentul odată ce expiră perioada de încercare gratuită, asigurați-vă că vă conectați la contul dvs. și îl anulați. În caz contrar, vi se va percepe taxa de membru.

Merită Amazon Prime?

Dacă avantajele abonamentului Prime justifică prețul, depinde de care dintre ele vă atrag și de cât de mult le folosiți. Să începem prin a evalua două dintre cele mai mari atraje ale Prime: livrarea și divertismentul în flux.

Transport. Dacă ați cheltuit mai mult de 139 USD în taxe de expediere anul trecut, ei bine, acesta este răspunsul dvs.

Divertisment în flux. Amazon Prime, care include Prime Video, este mai ieftin atât decât planul Hulu fără reclame, cât și planul standard Netflix atunci când optați pentru abonamentul anual la 139 USD pe an. Prime include, de asemenea, acces la un serviciu de streaming de muzică destul de robust în Amazon Music Prime. Dacă selecția de videoclipuri și muzică este suficient de largă încât să vă gândiți să renunțați la un abonament la alte servicii, veți recupera costul Amazon Prime.

Există și alte considerente de luat în considerare, cum ar fi comoditatea de a livra articolele în zile în loc de săptămâni sau de a nu fi nevoit să mergi la magazin pentru a cumpăra articole esențiale, cum ar fi prosoape de hârtie.

Rețineți, de asemenea, că vă puteți împărtăși beneficiile de expediere cu un alt membru al gospodăriei. Dacă împărțiți costul cu un coleg de cameră, de exemplu, puteți reduce efectiv costul la sub 70 USD pe an – o afacere destul de uimitoare. Livrare gratuită în două zile pentru mai puțin de 6 USD pe lună merită din plin pentru majoritatea cumpărătorilor.

Cea mai bună modalitate de a vă da seama dacă merită un abonament Amazon Prime: Înscrieți-vă pentru proba gratuită. Apoi, puteți decide dacă faceți investiția.

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Åhus Seaside - Spahotell

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.