/ /

Sommarjobba på Åhus Seaside

Åhus Seaside - Spaträdgården

Nu söker vi sommarpersonal! Gör sommaren 2022 till ett minne för livet, vid hav och strand på nyöppnade Åhus Seaside.

Vill du vara med och skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster och dig själv? Läs mer om tjänsterna nedan.

Söker du sommarjobb 2022? Vi söker säsongspersonal inom servering, bar, kök, hotell- och spareception och lokalvård. Du som söker är service minded, ansvarsfull och gillar att jobba i team.

Hos oss är samarbete och flexibilitet någon som vi värderar högt. Hotellet är öppet sju dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden kan omfatta både dagar, kväller och helger. Vi erbjuder nu en visstidsanställning 1 juni – 31 augusti med möjlighet till förlängning eller arbete på helger mm.

Tillträde: 17 juni 2022.
Omfattning: Visstidsanställning från 50 % under sommaren med möjlighet till förlängning. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg. I hotellreception kan även nattpass förekomma.
Krav: Meriterande om du har jobbat inom hotell/restaurang/spa tidigare. Du talar svenska obehindrat. Du har fyllt 18 år.
Ansökan: Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com. Sista ansökningsdag är 2022-03-31.

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

Åhus Seaside

Öppnar 17 juni 2022

Åhus Seaside - Exteriör

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.