/ /

Lyxigt nyårspaket (fullbokat)

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Fira in det nya året med lyxiga bubblor i glaset och bubblor i våra varma SPA-bad.

Vi har satt ihop ett unikt Nyårspaket där ni kan njuta i vårt SPA och ladda upp inför kvällen som startar med bubblor och plockmat, därefter avnjuter ni en lyxig 4-rätters nyårssupé. Vi skålar tillsammans vid tolvslaget och firar in det nya året. På nyårsdagen dukar vi upp en härlig brunch. Vi har dessutom sen utcheckning i detta paket (14.00), allt för att livet ska få plats hos oss.
Pris från 3 195 kr per gäst.

OBS – FULLBOKAT!

Paketet inkluderar
• Checka in 15.00
• Spaentré från 16.00.
• Mingel och champagne 20.00
• Nyårssupé 20.30
• Champagne och gottis
• Checka ut 14.00

Begränsat antal platser (60 st). Åldersgräns 18 år.

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.