/ /

Julbord kombinerat med SPA och boende (fullbokat)

Unna dig vårt fantastiska julbord kombinerat med SPA och boende.

Hos oss har du möjlighet att ladda upp inför julen på bästa sätt. Starta med glöggmingel och avsluta med det gedigna gottebordet som våra konditorer dukar fram. Däremellan låter du det fantastiska julbordet fylla alla dina sinnen. Under kvällen blir det livemusik med trubadur.
Pris från 2 750 kr per gäst.

Paketet inkluderar
• Checka in 16.00
• Julbord 18.00
• Spaentré från 19.00
• Checka ut 11.00

OBS – FULLBOKAT!

Fredag 25/11 (fullbokat)
Lördag 26/11 (fullbokat)
Torsdag 1/12 (fullbokat)
Fredag 2/12 (fullbokat)
Lördag 3/12 (fullbokat)
Fredag 9/12 (fullbokat)
Lördag 10/12 (fullbokat)
Fredag 16/12 (fullbokat)
Lördag 17/12 (fullbokat)

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Seaside Spa

Inspirerat av naturen

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.