/ /

Jobba med oss på nya Åhus Seaside

Åhus Seaside - Reception

Drömmer du om att få arbeta i en inspirerande miljö med hav och strand som närmsta granne? Vill du ge riktigt bra service till gäster i magisk hotell- och restaurangmiljö? Då har du chansen att bli en del av nya Åhus Seaside!

Åhus Seaside är en helt ny hotellanläggning med konferens, restaurang och spa beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus. Hotellet har 72 rum, konferens- och festvåning med lounge, flera mötesrum och stor terrass med havsutsikt. Vår största konferens/festlokal kan ta emot 150 gäster. Restaurangen och den stora uteserveringen med strandläge har en otrolig havsutsikt och kan ta emot upp mot 300 gäster under högsäsong. Vi erbjuder klassiska och moderna smaker från både kök, vinkällare och bar. Vårt spa med trädgård mot stranden har gym, behandlingsrum, relax- och massagepooler, bastur och en spalounge där vi erbjuder dryck och lättare rätter. Hotellet öppnade sina portar juni 2022.

Ansökan
Läs mer om tjänsterna nedan. Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com. Goda referenser krävs för alla tjänster. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi söker dig som är service minded, ansvarsfull och vill ha varierande arbetsuppgifter. Du är en händig och tekniskt intresserad problemlösare, kan arbeta i högt tempo och ha många bollar i luften. Du är både självständig och gillar att jobba i team.

I vårt fastighetsteam ingår vaktmästarsysslor såsom mindre reparationer, skötsel av inre och yttre miljö, mottagning och hantering av leveranser och felanmälningar, poolskötsel, tvätt- och sophantering, iordningsställande av konferensrum samt att vara behjälplig med olika arbetsuppgifter åt både gäster och olika avdelningar på hotellet.

Hos oss är samarbete och flexibilitet någon som vi värderar högt. Hotellet är öppet sju dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden kan omfatta både dagar, kvällar och helger. Vi erbjuder nu en visstidsanställning med möjlighet till förlängning alt. timanställning.

Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Visstidsanställning med omfattning enligt överenskommelse med möjlighet till förlängning. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
Krav: Meriterande om du har jobbat inom vaktmästeri tidigare. Du talar svenska obehindrat.
Ansökan: Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com

Vi ser framemot att läsa din ansökan!

Vill du vara en del av ett produktivt köksteam?
Vårt hotell behöver nu förstärkning av erfarna och kreativa kockar. Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangarbete sedan tidigare och som brinner för att skapa matupplevelser för våra gäster. Du har en gymnasial utbildning inom Hotell-och restaurangprogrammet med kockinriktning eller motsvarande. För oss är det meriterande om du har erfarenhet kring menyplanering.

Vi försöker att använda våra lokala producenter i största möjliga mån då hållbarhet står oss varmt om hjärtat. Därför ser vi gärna att du har ett genuint intresse för hållbarhet och har en passion för bra råvaror.
Vi erbjuder en heltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi har öppet alla dagar i veckan vilket innebär att arbetstiden är både dagtid, kvällstid och helger.

Vem är du?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i köksteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera, strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

Vilka är vi?
Hos oss hittar du en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling.

Krav:
· Har en avklarad gymnasial utbildning.
· Flexibel gällande arbetstider.
· Har minst tre års arbetslivserfarenhet som kock, erfarenhet som à la carte-kock är meriterande.
· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår.
Omfattning: 100 % tillsvidareanställning, lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Ansökan:
Skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com. Goda referenser krävs. Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi söker dig som är en erfaren och motiverad person inom serveringsyrket och som sätter gästen i fokus. Vi vill bjuda våra gäster på en oförglömlig upplevelse där god mat och dryck står i fokus. Vi arbetar tillsammans för att skapa en trivsam miljö och dina personliga egenskaper värdesätts högt. Att du är självgående, har stor ansvarskänsla och koll på läget när tempot är högt – det tar vi för givet. Utöver en härlig personlighet och en positiv inställning har du stort gästfokus och ser det som en naturlig del av arbetet att bidra till en positiv och utvecklande kultur på företaget, du bidrar gärna till lösningar och sätter stolthet i att sprida dina egna kunskaper och erfarenheter. Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte-servering och har ett stort intresse för mat och dryck.

Vem är du?
Vi värdesätter personliga egenskaper som att du är positiv, stresstålig samt har lätt för att samarbeta med andra i serveringsteamet men också vågar ta egna initiativ. Du har även en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt samtidigt som du kan hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar. Du ser betydelsen i nöjda gäster, lyssnar till kundens behov samt känner ansvar för helheten.

Vilka är vi?
Hos oss hittar du en familjär arbetsmiljö med högt i tak och korta beslutsvägar. Du får fantastiska kollegor och möjlighet till personlig utveckling.

Krav:
· Har en avklarad gymnasial utbildning.
· Flexibel gällande arbetstider.
· Har minst tre års arbetslivserfarenhet inom servering. Erfarenhet från á la carte-servering är meriterande.
· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår
Omfattning: 100% tillsvidareanställning.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Låter detta intressant? Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till info@ahusseaside.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

I baren arbetar vi med flera stilar av cocktails i ett högt tempo, skön stämning och fokus på kvalitet.

Vi söker dig som har ett stort intresse för service och cocktails men även mat då det även ingår att kunna servera och presentera rätter vid bordet.

Du är van vid att leverera drinkar under en hel service till både sommargästen som tar en paus från solen och kompisgänget som träffas för att ha trevligt en sen kväll. Du är positiv, kvalitetsmedveten och van att jobba under stress med snabba omställningar. Känslan är avslappnad, social dining med kvalitet och hög puls. Som person ser vi gärna att du är serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Att jobba i ett stort team ska inte vara några problem för dig.

Vi har öppet alla dagar, året runt. Arbetstiderna styrs av verksamhetens öppettider som är både lunch, kväll & helg. Vi värnar om våra medarbetare och erbjuder möjligheter att utveckla dina kunskaper inom ramen för branschen och som medarbetare hos oss.

Krav:
· Har en avklarad gymnasial utbildning.
· Flexibel gällande arbetstider.
· Har minst tre års arbetslivserfarenhet som bartender.
· Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Tillträde: Enligt överenskommelse, rekrytering pågår
Omfattning: 100% tillsvidareanställning.
Arbetstider: Varierande arbetstider dag/kväll/helg.
Lön: Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Låter detta intressant? Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till info@ahusseaside.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Du som söker jobbet som hotellstädare ska vara noggrann, ansvarsfull positiv och kunna jobba i ett högt tempo med arbetsuppgifter som är fysiskt krävande. Du ska gilla att hålla rent och snyggt omkring dig. Du ska vara service minded och gilla att arbeta med människor. Du ska ha lätt för samarbete och att arbeta i team.

I vårt städteam utför du främst rumsstädning men det ingår även städning av hotellets allmänna ytor, spa, restaurang och konferensvåning.

Hos oss är samarbete och flexibilitet någon som vi värderar högt. Hotellet är öppet sju dagar i veckan, dygnet runt, vilket innebär att arbetstiden är både dag, kväll och helger.

Du talar svenska obehindrat.

Tillträde: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Tillsvidareanställning eller visstidsanställning med varierande tjänstgöringsgrad. Lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
Krav: Meriterande om du har jobbat inom hotellstäd tidigare.
Ansökan: Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com.
Vi ser framemot att läsa din ansökan!

Vi söker dig som är diplomerad massör och brinner för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster.

Rollbeskrivning:
Arbetet som massör innefattar att kunna utföra olika typer av massage och ev. kroppsbehandlingar. Det är en stor merit om du även är utbildad spaterapeut och kan utföra kroppsbehandlingar.

Seaside Spa är öppet alla dagar i veckan, behandlingarna utförs måndag – fredag 9.00 – 18.00, lördagar 9.00 – 16.00.

Du är en del av ett större team som tillsammans skapar en plats dit våra gäster gärna återvänder om och om igen.

Egenskaper och kvaliteter som krävs är:
• Erfarenhet, driven och hög arbetsmoral
• Stresstålig och lösningsorienterad, kan ha många bollar i luften samtidigt
• God organisationsförmåga med ett sinne för detaljer
• Förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp
• Stort kundfokus där du är lyhörd och lösningsorienterad
• Erfarenhet i bokningssystem
• Talar och skriver flytande svenska och engelska

Tillträde: 15 juni
Omfattning: Tillsvidareanställning 100 %, visstidsanställning juni – augusti från 50 % med möjlighet till förlängning, vid behovsanställning med möjlighet till annan anställning. Lön enligt överenskommelse.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
Krav: Diplomerad eller certifierad massör
Ansökan: Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Vi söker dig som är auktoriserad hudterapeut och brinner för att skapa fantastiska upplevelser för våra gäster.

Rollbeskrivning:
Arbetet som hudterapeut innefattar att kunna utföra professionella hudvårdsbehandlingar, massage, vaxningar och kroppsbehandlingar. Det är en stor merit om du även är utbildad och kan utföra fotvård.

Seaside Spa är öppet alla dagar i veckan, behandlingarna utförs måndag – fredag 9.00 – 18.00, lördagar 9.00 – 16.00.

Du är en del av ett större team som tillsammans skapar en plats dit våra gäster gärna återvänder om och om igen.

Egenskaper och kvaliteter som krävs är:
• Erfarenhet, driven och hög arbetsmoral
• Stresstålig och lösningsorienterad, kan ha många bollar i luften samtidigt
• God organisationsförmåga med ett sinne för detaljer
• Förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp
• Stort kundfokus där du är lyhörd och lösningsorienterad
• Erfarenhet i bokningssystem
• Talar och skriver flytande svenska och engelska

Tillträde: 15 juni
Omfattning: Tillsvidareanställning 100 %, visstidsanställning juni – augusti från 50 % med möjlighet till förlängning, vid behovsanställning med möjlighet till annan anställning. Lön enligt överenskommelse.
Arbetstider: Varierande dag/kväll/helg
Krav: Auktoriserad hudterapeut
Ansökan: Välkommen att skicka CV och personligt brev till info@ahusseaside.com. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.

Nu söker vi sommarpersonal! Gör sommaren 2022 till ett minne för livet, vid hav och strand på nyöppnade Åhus Seaside. Vill du vara med och skapa oförglömliga upplevelser för våra gäster och dig själv? Läs mer om tjänsterna här

Åhus Seaside

Välkommen till Åhus

Åhus Seaside - Spahotell

Seaside spa

Inspirerat av naturen

Åhus Seaside - Seaside SPA, Spahotell

Välj vad du vill boka här:

Restaurang
Spa

Sätt extra guldkant på din vistelse genom att välja något av våra utvalda paket och erbjudanden. Dessa är noga ihopsatta för att ge dig en unik upplevelse på Åhus Seaside och innehåller alltifrån unika middagsmenyer till spännande aktiviteter och spaupplevelser.

Kontakta oss gärna per e-post eller telefon om någon i sällskapet har specialkost eller några allergier.

I våra 72 rum och sviter har vinden, träden, stranden och havet följt med dig in. Möblerna stoltserar i robusta material som trä och sten och blandas med mjuka textilier i lugna varma färger. Generösa balkonger och uteplatser, med hel eller delvis havsutsikt, släpper in ljudet av vågskvalp och doften av frisk luft.

Känslan av den härliga naturen, men med lyxen av hög komfort, fluffiga lakan och unik skandinavisk design.

Hos oss på Åhus Seaside finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information och bokning av er konferens eller ert möte. Skicka ett mail till info@ahusseaside.com eller ring 044-28 93 00.